Ива Митева даде мнение за ситуацията около главния прокурор.В предаването Говори

...
Ива Митева даде мнение за ситуацията около главния прокурор.В предаването Говори
Коментари Харесай

Ива Митева: Смяната на Гешев няма да реши проблема с главния прокурор

Ива Митева даде мнение за обстановката към основния прокурор.

В предаването " Говори в този момент " по Българска национална телевизия депутатът от " ИТН "  Ива Митева каза, че сигналът против основния прокурор Иван Гешев, който правосъдният министър Надежда Йорданова приготвя да внесе във Висшия правосъден съвет, би трябвало да бъде доста добре стимулиран.

Не считам, че промяната на една персона ще реши казуса. Трябва да се види дали мястото на прокуратурата е в правосъдната система, дали фигурата на основния прокурор не би трябвало да бъде отстранена, добави тя, написа Novini,.bg.

Ще се преглеждат всички оферти, които са сложени на масата, уточни Митева.

В отговор на въпрос тя сподели, че не знае дали ще е претендентът на Има Такъв Народ за член на Конституционния съд. Не е въпросът кой от партията ще бъде излъчен, по-скоро ме тормози, че процедурата се забавя, добави депутатът от Има Такъв Народ.

По мотив думите на Лена Бориславова, шеф на кабинета на премиера Кирил Петков, че информацията за лицата в листата, възложен на прокуратурата, е взета от Google, Ива МитеваИва Митева Йорданова-Рупчева е родена на 25 октомври 1972 г. в Разград. Завършила е висше коментира: " Не мисля, че Google може да бъде източник на информация. Не считам, че това е съществено ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР